Idea 3D Wordpress Theme

Uzun zamandır sırada bekleyen Idea 3D temasının HTML sürümü sonunda elimi ulaştı. Her projemizde sıradaki tema diye bahsettiğimiz Idea 3D temasının Wordpress sürümünü çok hızlı bir şekilde çevirdim. ImThemes Admin tema eklentisi ilk defa bu temada kullanıldı. Bu sayede temaya ait yönetim paneli ve temanın özelliklerini içinde barındıran kolay kullanım menüleri oluşturulmuş oldu.
Mustafa Tanrıverdi
Mustafa Tanrıverdi
Temanın tasarımı İlkay Alpgiray tarafından yapıldı. Aynı zamanda HTML ve CSS kodlaması gene İlkay Alpgiray tarafından yapıldı. Temanın HTML tasarımının çıkması üzerine Wordpress editleme çalışmalarım başlamış oldu.  Bir yandan kolay gibi görünür, diğer yandan çok zor görünür. Temayı Wordpress sistemine uygun hale getirdiğimiz gibi, içerisinde bir tema yönetim admin paneli ve portfolio eklentisi eklememeiz gerekiyordu. Şirket olarak temel kuralımız hazır eklenti kullanmamaktı. Tüm kullandığımız eklentiler bize ait olmalı (yani biz yazmalıydık). Buda bizi diğerlerinden farklı kılacaktı. Bunun için Mart 2011 ayının sonlarında ImAdmin tema yönetim paneli eklentisini düşündük ve faaliyet geçirdik. 
alternafit mustafa
Mustafa Tanrıverdi
Her projede olduğu gibi bizimde başarısız çalışmalarımız oldu, daha doğrusu İlkay Alpgiray ile aramızda geçen tema sorunundan dolayı projeyi bir kaç kere yeniden yazmak zorunda kaldık.  Ama sonunda yazdık. Bu sefer bitti mi? Bunu zaman gösterecek.
Idea 3D temasının önemi büyük, ImThemes ekini ile birlikte çıkardığımız ilk tema.
Mafia Father & Idea 3D

Mithat Sığmaz, İlkay Alpgiray ve Mustafa Tanrıverdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder