TilPark Wordpress Sinema Teması

TilPark wordpress sinema teması aslında wordpress video temasının geliştirilmesi ile oluşturulmuştur. Temanın alt yapısında "twentyeleven" teması bulunmaktadır. Tema oldukça kullanımı kolay ve hızlıdır. Tema görsellik açısından son kullanıcıyı yormadığı gibi, admin ve editörleri yormadan içerik ekleme imkanı sağlamaktadır.
Hiç bir eklentiye ihtiyaç duymadan çalışmaktadır.
Canlı Demo Download

Sürüm : 1.2

Proje Soru/Cevap Alanı[tıkla]

Peki bu tema nasıl kullanılır ?
Yeni yazı ekle bölümünden içerik ile iglili yazısını, film hakkında yazar düşüncelerini vb. bilgileri yazdıktan sonra filim oyuncularını etiket bölümüne yazın.
Film afişi  nasıl eklenir ?
Yazı eklerken özel alanlar bölümünden "resimAfis" etiketini girerek değer bölümüne resim adresini yazmanız yeterli olacaktır.
Ayrıntılı resimli anlatım için buraya tıklayın.


Video nasıl eklenir ?
Eğer ekleyeceğiniz video tek bir parttan oluşuyorsa bunu "videoTek" etiketi altında video embed kodunu ekleyebilirsiniz.
Ekleyecdeğiniz video 1'den fazla parttan oluşuyorsa video1,video2,video3... gibi etiketlere ekleyebilirsiniz.
Oyuncular nasıl etiketlenir ve nereye eklenir ?
Wordpress etiketle mantığını bu sistemde oyuncular,yönetmenler diye ayırdık. Etiket eklerken filimde oyuncuları yazmanız daha mantıklı olacaktır.
Editörün seçimi videosu nasıl eklenir ?
Yazı eklerken özel alanlar bölümünden "editorunSecimi" etiketini girerek değer bölümüne resim adresini yazmanız yeterli olacaktır.


Şu an kadar hazırlanan temalar?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder