Tpark Ön Muhasebe v1.2

Uzun zamandır beklenen sürüm Tpark ön muhasebe scripti v1.2 sürümü çıktı. Bir çok yeni özellik eklenmiş bu yeni sürümde, özelliklerin yanı sıra kullanıcı kolaylığıda göz önünde bulunduruldu. Ufak işletmelerin ön muhasebe ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayacak olan Tpark ön muhasebe scriptini ister online sunucunuza, ister bilgisayarınıza veya isterseniz flash belleğine kurabilirsiniz. Gittiğiniz her yerde, tek tıkla muhasebe bilgilerinize anında ulaşmanız mümkün. 
Açıklama yazısı
TPark v 1.2 muhasebe sistemi ile ön muhasebe ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Çoklu yönetim sistemi ve online erişim sayesinde dünyanın her bölgesinde muhasebe sisteminizi takip edebilir, stok listenizi kontrol edebilir ve yapılan satışları ve alışları görebilirsiniz. Kolay kullanımı sayesinde hiç bir ek bilgiye ihtiyaç duymadan, sadece tıklama ve yazma yöntemi ile TPark muhasebe sistemini kullanabilirsiniz.
Tpark Ön Muhasebe Scripti Geliştirilmeye Açık!
Her türlü fikir ve önerilinizin yanı sıra sizde Tpark ön muhasebe scriptini az da olsa PHP bilginiz ile geliştirebilir, kendinize göre düzenleyebilir ve ücretsiz dağıtılan bu scripti kullanıcılara sunabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder